Узаконення самочинного будівництва

Самовільно-збудований об'єкт нерухомості відповідно до законодавства України кваліфікується як незаконне будівництво.

Як правило, фізичні особи або компанії, які виконують будівництво подібних об'єктів, не мають відповідних дозвільних документів на ведення будівельних робіт, а також документів, що підтверджують право власності або оренди на земельну ділянку. Варто зазначити, що незалежно від ступеня готовності об'єкта, обов'язково потрібно його узаконення, оскільки з даною нерухомістю неможливо буде провести процедуру купівлі-продажу.
 
Узаконити самобуд – це реально
 
На сьогоднішній день, існую способи узаконення незаконно побудованих об'єктів нерухомості, але без кваліфікованої допомоги фахівців провести цю процедуру практично неможливо, але узаконивши подібний об'єкт нерухомості ви отримуєте документ, що підтверджує право власності на нього та дозволяє проводити з нерухомістю процедуру купівлі-продажу та переоформлення.
 
Наше бюро технічної інвентаризації готове надати вам повний консультаційний та юридичний супровід від фахівців з великим досвідом роботи в даній сфері. Звернувшись до нашого бюро, ви зможете законно узаконити будову, а також заощадити велику кількість грошей та часу.

Новини

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Технічний паспорт – один із основних документів на нерухомість. У ньому перераховуються всі характеристики об'єкта, зазначаються його власники, місцезнаходження, і навіть оцінна вартість.

Техпаспорт на квартиру

Техпаспорт на квартиру

Що робити, якщо вам потрібне виготовлення техпаспорта на квартиру?

Узаконення самочинного будівництва

Узаконення самочинного будівництва

Узаконити самобуд – це реально



Бюро технічної інвентаризаціїФОП Петрайчук П. В.

Адреса: Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 60, офіс 333
petraichuk@gmail.com (068) 857 02 70 (099) 43 11 373




Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах: