Узаконення перепланувань та реконструкцій

Практично будь-яке перепланування чи реконструкція об'єктів нерухомості має відбуватися за наявності відповідних дозвільних документів, інакше подібні роботи кваліфікуються як незаконні і можуть спричинити адміністративну і навіть кримінальну відповідальність. Але існують випадки, коли перепланування-реконструкція вже проведена та існує необхідність її узаконення. Звернемо вашу увагу, що без узаконення перепланування ви не зможете провести процедуру купівлі-продажу вашого майна.

Процедура узаконення перепланування та реконструкції

На сьогоднішній день згідно із законодавством України існує два варіанти узаконення перепланування: перший – проведення технічної інвентаризації об'єкта з відповідним отриманням нового технічного паспорта або внесенням інформації до старого (у разі несуттєвих змін), другий – проходження повної процедури погодження та отримання дозволу Державної архітектурно-будівельної інспекції . Незалежно від обраного варіанту, кожен з них має безліч нюансів, які необхідно враховувати при оформленні та поданні документів.
 
Узаконення перепланування всіх видів
 
Якщо ви зіткнулися з необхідністю термінового проведення узаконення перепланування або реконструкції, то наше бюро технічної інвентаризації готове надати повний спектр консультаційних та юридичних послуг, супроводживши Вас від етапу оформлення відповідних документів до офіційного узаконення.

Новини

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Технічний паспорт – один із основних документів на нерухомість. У ньому перераховуються всі характеристики об'єкта, зазначаються його власники, місцезнаходження, і навіть оцінна вартість.

Техпаспорт на квартиру

Техпаспорт на квартиру

Що робити, якщо вам потрібне виготовлення техпаспорта на квартиру?

Узаконення самочинного будівництва

Узаконення самочинного будівництва

Узаконити самобуд – це реально



Бюро технічної інвентаризаціїФОП Петрайчук П. В.

Адреса: Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 60, офіс 333
petraichuk@gmail.com (068) 857 02 70 (099) 43 11 373




Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах: