Присвоєння поштової адреси

Присвоєння персональної поштової адреси є одним із найважливіших етапів легалізації (у разі самовільного будівництва) або законної оформлення права власності на об'єкт будівництва. Ця процедура також може знадобитися для об'єктів, які потребують зміни адреси.

Особливості проведення процедури надання поштової адреси

На сьогодні на території України процедура присвоєння індивідуальної поштової адреси не має чіткого нормативно-правого регулювання та більшою мірою залежить від місцевого органу (ради), який наділений відповідними правами. Більше того, на органи місцевого самоврядування лягло додаткове навантаження у зв'язку з декомунізацією та зміною назв деяких населених пунктів та вулиць. Враховуючи дані факти, процедура присвоєння адреси може затягнутися на досить тривалий час.
 
Що робити, якщо необхідно терміново надати індивідуальну поштову адресу об'єкту будівництва?
 
Наше бюро технічної інвентаризації надає повний спектр послуг із надання індивідуальних поштових адрес для об'єктів нерухомості. За наявності мінімального пакета документів наші фахівці виконають цю процедуру «під ключ», позбавивши замовника бюрократичної тяганини, заощадивши велику кількість часу та фінансових коштів.
 
У нашому бюро працюють кваліфіковані спеціалісти з великим досвідом роботи в даній сфері, тому ви з легкістю зможете довести нам це завдання.

Новини

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Технічний паспорт – один із основних документів на нерухомість. У ньому перераховуються всі характеристики об'єкта, зазначаються його власники, місцезнаходження, і навіть оцінна вартість.

Техпаспорт на квартиру

Техпаспорт на квартиру

Що робити, якщо вам потрібне виготовлення техпаспорта на квартиру?

Узаконення самочинного будівництва

Узаконення самочинного будівництва

Узаконити самобуд – це реально



Бюро технічної інвентаризаціїФОП Петрайчук П. В.

Адреса: Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 60, офіс 333
petraichuk@gmail.com (068) 857 02 70 (099) 43 11 373




Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах: