Дозвіл ДАБК на початок будівельних робіт

Для того, щоб законно розпочати будівництво або реконструкцію об'єкта нерухомості, обов'язковою умовою для компанії забудовника є отримання дозволу Державної архітектурно-будівельної інспекції (дозвіл ДАБК). Для приватних житлових, а також садово-дачних будинків (площею не більше 300 квадратних метрів) передбачена процедура отримання дозволу на основі будівельного паспорта.

Особливості отримання дозволу на будівництво

На сьогоднішній день процедура отримання дозволу на будівництво та реконструкцію об'єктів нерухомості регулюється відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», але враховуючи процес «Децентралізації», а також передачі ряду функцій від центральних органів виконавчої влади на місцеві органи (ради) існує безліч законодавчих неузгодженості, які необхідно враховувати при отриманні дозволу.
 
Отримання дозволу ДАБК «під ключ»

Наше бюро технічної інвентаризації надає повний спектр послуг з отримання дозволу на проведення будівельних та реконструкційних робіт. Ми надаємо повний супровід (консультаційні та юридичні послуги), що дозволяє замовнику отримати необхідний пакет дозвільних документів у максимально короткі терміни.

Новини

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Особливості оформлення техпаспорту на квартиру, як замовити та який термін дії

Технічний паспорт – один із основних документів на нерухомість. У ньому перераховуються всі характеристики об'єкта, зазначаються його власники, місцезнаходження, і навіть оцінна вартість.

Техпаспорт на квартиру

Техпаспорт на квартиру

Що робити, якщо вам потрібне виготовлення техпаспорта на квартиру?

Узаконення самочинного будівництва

Узаконення самочинного будівництва

Узаконити самобуд – це реально



Бюро технічної інвентаризаціїФОП Петрайчук П. В.

Адреса: Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 60, офіс 333
petraichuk@gmail.com (068) 857 02 70 (099) 43 11 373




Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах: